Jdi na obsah Jdi na menu
 


COUNTRY ZÁBAVA má za sebou 15.výročí svého konání

18. 7. 2010
V sobotu 17. července 2010 uspořádala Tělocvičná jednota Sokol Bojkovice ve svých prostorách tradiční country zábavu se skupinou Skaláci. Byl to v pořadí již XV. ročník a můžeme konstatovat, že se vydařil.
Dobrá účast, bohatá tombola a příznivé počasí, které sice viselo na vlásku, co víc si mohli pořadatelé přát.
Organizační štáb děkuje hostům za účast a členům TJ Sokol Bojkovice za přípravu a zdárný průběh této pěkné společensko-kulturní akce.
Dále děkuje všem sponzorským subjektům, kteří přispěli pěknými cenami do tomboly.

TJ Sokol Bojkovice
 

Náhledy fotografií ze složky XV. ročník Country zábavy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rozdělení výtěžku

(Pavel Křižka, 21. 7. 2010 12:59)

Určitě hodně práce udělal Jožka Urbánek za sálovou kopanou, Jirka a Liduška Svitákovi za cyklistický oddíl a nesmíme zapomínat, že řada členů tenisového oddílu je zároveň členem i ostatních oddílů (cyklistický, sálová kopaná, kuželky, turistický,...).

Rozdělení výtěžku.

(Franta J., 20. 7. 2010 10:05)

Myslím, že kritérium pro rozdělení výtěžku pro oddíly je jasné = podle počtu cen do tomboly,přípravy akce a podílu pomoci v sobotu. V podstatě to byla akce jako každý rok tenisového oddílu, ikdyž jsme se na výboru Sokola domlouvali trochu jinak.

Poděkování

(Pavel Křižka, 20. 7. 2010 9:33)

Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem, kteří se aktivně podíleli na zajištění a průběhu této určitě zdařilé akce. Na druhou stranu je mi "líto", že řada členů Sokola se "tvářila" jako by se jich tato akce netýkala. Ale toto byla akce CElÉHO SOKOLA a nikoliv jen pár "dobrovolníků". Pokud nic jiného bylo "povinností" každého člena Sokola zajistit alespoň jednu cenu do tomboly, což při počtu podnikatelů v Bojkovicích není určitě neřešitelný problém. Doufám, že Ti kterých se to týká si to uvědomí a příští rok se zapojí do příprav této akce aktivněji než letos. Jinak jakým způsobem bude rozdělen výtěžek z této akce se dohodnem s předsedy jednotlivých oddílů tento týden v sobotu.