Jdi na obsah Jdi na menu
 


Valná hromada 10. 3. 2017

20. 3. 2017

V pátek 10. 3. 2017 se uskutečnila již 23. valná hromada naší tělocvičné jednoty Sokol Bojkovice. Kromě jednotlivých delegátů se hromady zúčastnili i pozvaní hosté – za město Bojkovice starosta Petr Viceník, za TJ Bojkovice Lumír Navrátil, za župu Komenského Břetislav Mikulec a za KBS-SOS Leo Foltýn.

Schůzi zahájil starosta Sokola Pavel Křižka. Byly zvoleny komise mandátová, návrhová a kontrolní. Poté byli oceněni členové Sokola, kteří v letošním roce oslaví kulatá životní jubilea: 

90. narozeniny – Dušková Jarmila, Ondřejová Jarmila

80. narozeniny – Čubíková Marie

70. narozeniny – Pohanová Anežka

60. narozeniny – Snopek Jan, Velecký Jaroslav

50. narozeniny – Svitáková Ludmila, Šašinka Oldřich, Velecká Renata

40. narozeniny – Košelíková Andrea, Josefík Lukáš

Následovala zpráva ekonomky o hospodaření v roce 2016, která upozornila mimo jiné na skutečnost, že z neziskové činnosti dosáhla naše organizace ztrátu 113 tis. Kč. Tu se sice v loni podařilo pokrýt zisky z reklam a od sponzorů, ale není zdaleka jisté, že se to bude dařit i v dalších letech.

Jednotliví zástupci oddílů přednesly zprávy o své činnosti za uplynulé období. Byl schválen Plán práce a Usnesení z VH. Kontrolní komise schválila hospodaření za rok 2016. V diskusi vystoupili všichni hosté. Celkově byly velmi kladně hodnoceny práce na údržbě našeho areálu, kdy v roce 2016 se podařilo mimo jiné opravit fasádu a zateplit tenisové šatny ze strany od kurtů. Letos by tyto práce měly pokračovat, tak doufejme, že se to podaří.

 

Náhledy fotografií ze složky 23. VALNA HROMADA 10.3.2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář