Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. turnaj Orelské florbalové ligy 2015/2016

24. 1. 2016

Sokol Bojkovice – Uherský Brod                             2:11

Góly: Tomáš Rapant, Dominik Mikulášek

Proti lepšímu soupeři se nedokázali naši hráči pořádně dostat do hry a již po první třetině prohrávali 3:0. Na začátku druhé třetiny se podařilo našim hráčům snížit skóre na 3:1, a to brankou Roberta Hankeho, avšak hosté rychle odpověděli dvěma góly. Minutu před koncem druhé třetiny dokázal ještě snížit Dominik Mikulášek, v třetí třetině ale naši hráči nestíhali obsazovat soupeře a celkově prohráli 11:2.

Sokol Bojkovice – Vizovice                        8:11

Góly: Filip Urbánek 2*, Patrik Martinec 2*, Dominik Mikulášek, Dominik Michalec, Tomáš Rapant, Pavel Manda

Po prospané první třetině, kterou naši hráči prohráli 5:0, se na začátku druhé třetiny podařilo Tomáši Rapantovi, Patriku Martincovi a Filipu Urbánkovi snížit během 2 minut na 5:3, od tohoto stavu začalo přetahování o výsledek zápasu, kdy soupeři dokázali na každý náš gól rychle odpovědět. V druhé třetině ještě skórovali Dominik Michalec a Dominik Mikulášek. Během 30 vteřin na začátku třetí třetiny dokázali snížit Pavel Manda a Filip Urbánek, na ukazateli skóre poté svítil stav 7:8, soupeř však dokázal rychle zareagovat a vedl 7:9. Ve 4. minutě dokázal naposledy snížit Patrik Martinec na 8:9, ale to bylo ze strany Bojkovických hráčů vše, soupeř poté dal ještě 2 góly.

Je však nutno pochválit hráče za druhý zápas, kdy ani za stavu 0:5 nic nevzdali a snažili se otočit výsledek tohoto zápasu.

 

Soupiska T. J. Sokol Bojkovice:

Brankáři: Martin Hřib a Filip Páral
Obránci: Zdeněk Bída, Dominik Michalec, Tomáš Rapant, Robert Hanke
Útočníci: Radek Řezníček, Dominik Mikulášek, Pavel Manda, Josef Hanke, Patrik Martinec, Filip Urbánek