Jdi na obsah Jdi na menu
 


38. ročník Triatlonu vyzrálých mužů

20. 9. 2023

V sobotu 16. 9. 2023 se uskutečnil v Poličce a okolí již 38. ročník Triatlonu vyzrálých mužů. Letošního ročníku se zúčastnili i naši členové Pavel Křižka a Martin Kočica. Tento triatlon v sobě zahrnoval 500 m plavání, 27 km jízdy na kole a 8 km běh. Celkem se závodu zúčastnilo 51 závodníků.

Závod začal plaváním v bazénu v Poličce, následovala jízda na kole z Poličky do Daňkovic a odtud běh do Krásného a zpět. Naši borci zvládli závod na výbornou: Martin Kočica skončil na 13. místě a Pavel Křižka v čase 2:06:24 dvě příčky za ním. Nejnáročnější částí závodu bylo závěrečné 4km stoupání do cíle v Daňkovicích, které řádně prověřilo fyzickou připravenost všech závodníků.

Večer se v areálu Selského dvoru, kde byli závodníci ubytovaní, uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků. V rámci vyhlášení všichni závodníci obdrželi diplom a ti nejlepší i věcné ceny. Pochvala patří všem organizátorům za vzorné zvládnutí celé akce. Už nyní se těšíme na další závod: 21. ročník Olympijského triatlonu, který se uskuteční opět v Poličce 15. 6. 2024.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář