Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. ročník fotbalového utkání se Zentivou Praha

18. 6. 2018

Utkání se letos uskutečnilo zase po letech na fotbalovém hřišti v Bojkovicích (na hřišti v Komni byla jiná akce). Hráči z Prahy přijeli dle dohody přesně ve 14 hodin, a tudíž mohlo být utkání v 15 hodin zahájeno. Hrálo se 2 x 40 minut. Počet hráčů byl 5+1, střídalo se hokejovým způsobem.

Vzhledem k tomu, že v posledních třech letech si putovní pohár vždy odvezlo mužstvo Zentivy, měli naši hráči velkou motivaci tuto skutečnost letos zlomit. Tomu odpovídal i náš počáteční tlak, kdy jsme se dvěma brankami Pavla Křižky a jednou Martina Lišky dostali do rychlého vedení 3:0. Pak se hra vyrovnala a do šaten se šlo v poločase za stavu 4:3 pro nás. Po přestávce pokračoval vyrovnaný zápas přetahováním o každý gól. Čtvrt hodiny před koncem byl stav 6:6 a vypadalo to stejně jako loni na prodloužení. Našim hráčům se však podařilo třemi slepenými góly odskočit na stav 9:6. Hráči Zentivy už jen v úplném závěru korigovali na konečných 9:7 pro Sokol Bojkovice. 

Po zápase následoval přesun do našeho areálu na sokolovně. Někteří hráči si stihli zahrát ještě tenis, ostatní si užívali odpočinku a občerstvení na opravené pergole. Výborný zvěřinový guláš uvařil Jirka Sviták, piva Karpat z Hrádku byl taky dostatek, takže "pozápasový" rozbor byl plný emocí a dobré nálady.

Všem, kteří se podíleli na pořádání této akce, patří velký dík.
 

Na hřišti naše mužstvo reprezentovali:

Urbánek Filip, Hodál Pavel (2), Křižka Pavel (4), Liška Martin (2), Matoušek Michal, Neveselý Jiří, Pavlacký Víťa (1), Urbánek Josef

 

Náhledy fotografií ze složky ZENTIVA 16.6.2018

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář