Jdi na obsah Jdi na menu
 


Putovní pohár v malé kopané si odvezla Zentiva Praha

19. 6. 2017

Letošnímu ročníku tradičního fotbalového utkání mezi T.J. Sokol Bojkovice a Zentivou Praha bohužel moc nepřálo počasí. Utkání se uskutečnilo tuto sobotu 17. 6. 2017 na hřišti v Komni a převážnou část zápasu nám propršelo.

I přes tuto nepřízeň počasí mělo utkání velmi dobrou úroveň. V prvním poločase si s rozmary počasí lépe poradili hráči Zentivy a vedli po něm 3-0. Na začátku druhé půle zvýšili dokonce na 4-0 a to už nevypadalo s našimi šancemi na vítězství dobře. K obratu nastartovala naše mužstvo branka Pavla Křižka ze střední vzdálenosti. Další branky přidali Filip Urbánek, Ivoš Vaverka a Pavel Hodál a utkání tak nakonec skončilo remízou 4-4. Velký dík patří našemu brankáři Jendovi Urbánkovi, který zneškodnil řadu velmi dobrých šancí soupeře. Protože putovní pohár je jen jeden, o vítězi zápasu muselo rozhodnout dvacetiminutové prodloužení. V něm byli šťastnější hosté z Prahy a nakonec zvítězili 5-4.

Po zápase se účastníci přesunuli do našeho sokolského areálu v Bojkovicích, kde nás čekalo zasloužené občerstvení a rozbor utkání. Někteří hráči si dokonce stihli zahrát i tenis. Akce se i přes drobnou nepřízeň počasí vydařila a již se těšíme na příští ročník, který se uskuteční v sobotu 16. 6. 2018 :-)

Za náš tým nastoupili (v závorce branky): Urbánek Jan, Gabrhel Radek, Hodál Pavel (1), Křižka Pavel (1), Matoušek Michal, Sviták Jiří, Svoboda Martin, Urbánek Filip, Urbánek Josef, Vaverka Ivoš (1). Družstvo Zentivy hrálo ve složení: Olda Kolinský, Josef Černý, Josef Šimek, Luděk Ridvan, Marek Čičvan, Petr Podrápský, Robert Redling. Tým posílil náš hráč Liška Martin.

SOKOL - ZENTIVA 4-5

 

 

Náhledy fotografií ze složky ZENTIVA 17.6.2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

40 Ways to Earlier small Your Blood Pressure

(AmekEmbabe, 3. 10. 2018 7:07)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-5mg-prix-au-maroc/