Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Karlův" jarní turnaj v Pitíně

24. 3. 2024

Na konci halové sezóny předseda našeho tenisového oddílu Karel Koníček uspořádal turnaj ve čtyřhrách. Klání se uskutečnilo v sobotu 23. 3. 2024 v nafukovací hale v Pitíně. Vzhledem k tomu, že k dispozici je jen jeden kurt, turnaje se zúčastnily pouze čtyři dvojice: Jančařík František + Ondrušek Miroslav, Rapant Jirka + Křižka Pavel, Krahula Petr + Vaculín František a Koníček Karel + Velecký Jaroslav.

Hrálo se dvoukolově systémem každý s každým na zkrácený set do 4 gemů. Za stavu 3:3 o vítězi rozhodoval tie-break. Výsledky jednotlivých utkání jsou uloženy ve fotogalerii k tomuto článku. Celkovými vítězi se nakonec stala těsně dvojice Jančařík, Ondrušek. Druhé místo obsadil pár Rapant, Křižka, třetí byli Krahula s Vaculínem. Turnaj byl velmi vyrovnaný, o čemž svědčí mimo jiné fakt, že každá z dvojic měla minimálně dvě porážky a druhé kolo vyhrála dvojice Koníček, Velecký, která v celkovém součtu skončila až na čtvrtém místě.

Po skončení turnaje proběhlo posezení s občerstvením v areálu sportovního centra NIVA Pitín. Už nyní se těšíme na další turnaje, které se uskuteční na našich domácích antukových kurtech.

 

Náhledy fotografií ze složky Karlův jarní turnaj 2024

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář