Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. ročník tenisového turnaje O pohár starosty města Bojkovic

18. 9. 2022

V sobotu 17. 9. 2022 se uskutečnil již 22. ročník tenisového turnaje ve dvouhře mužů O pohár starosty města Bojkovic. Počasí bylo sice chladné, ale naštěstí bez deště. Na úvod hráče přivítal starosta města Bojkovic Petr Viceník. Turnaje se zúčastnil maximální počet 16 hráčů, kteří byli rozděleni do čtyř čtyřčlenných skupin. Vítězové jednotlivých skupin (Koukal Michal, Vanda Josef, Kaplan Honza a Miklas Milan) postoupili přímo do čtvrtfinále. Hráči na druhém a třetím místě se utkali v osmifinále. Podrobné výsledky jsou k dispozici zde.

do-clanku.jpg

Do semifinále nakonec postoupili Koukal Michal, Krátký David, Pilčík Josef a Galář Milan. Vítězem turnaje se stal Galář Milan, který ve finále porazil Michala Koukala 6:2. V zápase o třetí místo zvítězil Krátký David nad Josefem Pilčíkem 6:3. V soutěži útěchy (hráči, kteří nepostoupili do čtvrtfinále) se nakonec radoval z vítězství Pavel Stuchlík.

Poděkování patří nejenom manželům Koníčkovým za zajištění občerstvení pro hráče, Davidu Krátkému za organizaci turnaje, městu Bojkovice za dárkový koš pro vítěze, ale i všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na zdárném průběhu turnaje a taky na zajištění věcných cen pro vítěze.

 

Náhledy fotografií ze složky 22. ročník O pohár starosty města 2022

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář