Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. ročník turnaje O pohár starosty města

11. 9. 2023

V sobotu 9. 9. 2023 symbolicky v 9 hodin zahájil starosta města Bojkovic Petr Viceník již 23. ročník tenisového turnaje ve dvouhře mužů O pohár starosty města Bojkovic. Po přivítání účastníků turnaje starosta Sokola Pavel Křižka podal bližší informace k samotnému průběhu turnaje a klání se rozběhla v plném proudu na všech čtyřech antukových kurtech.

Turnaje se zúčastnil tradičně maximální počet hráčů (16). Ti byli rozděleni do čtyř čtyřčlenných skupin. První dva hráči postoupili do play-off, zbývající dva z každé skupiny se zapojili do "turnaje útěchy". Hrálo se na jeden klasický set do 6 gemů.

Čtvrtfinálové výsledky: Galář - Bulejko 6:0, Miklas - Pöschl 6:4, Kaplan Honza - Bosák 6:4, Krátký - Richter 6:1. V semifinále porazil Galář Miklase 6:1 a Krátký Kaplana Honzu 6:2. Loňské vítězství nakonec obhájil Milan Galář z Nivnice, který ve finále porazil Davida Krátkého 6:1. Třetí místo obsadil Milan Miklas, který porazil Honzu Kaplana 6:4. A jako nejlepší z "našich domácích" hráčů získal i pohár pro nejlepšího hráče oddílu za rok 2023.

V oddílovém žebříčku roku 2023 obsadil druhé místo Petr Pöschl a třetí byl Pavel Křižka. V turnaji útěchy zvítězil Petr Mendl, když ve finále porazil Jirku Kaplana 6:2. Všechny výsledky jsou uloženy ve fotogalerii.

Turnaj byl tradičně výborně organizačně zajištěný manželi Koníčkovými. Poděkování za finanční podporu turnaje patří letos nejenom Městu Bojkovice, ale i dalším sponzorům: KR-TOOLS s. r. o., Emka Interiéry s. r. o., Imtradex a. s.

V pátek 8. 9. 2023 se ještě v rámci turnaje O pohár starosty uskutečnil i miniturnaj ve čtyřhrách. Turnaje se zúčastnily tři dvojice a vítězství si odnesl pár Ondrušek, Jančařík.

 

Náhledy fotografií ze složky 23. ročník turnaje O pohár starosty 2023

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář