Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. ročník Blaník open v tenise

7. 8. 2022

V sobotu 6. 8. 2022 se na našich kurtech uskutečnil již 27. ročník tenisového turnaje ve dvouhře mužů – Blaník open. Letošní ročník měl rekordní účast 12 hráčů. Kromě tradičních účastníků ze Zlínského, Jihomoravského, Pardubického a Středočeského kraje se letos turnaje zúčastnili nově i dva zástupci Moravskoslezského kraje – Roman Bílek a Patrick Mik.

Hrálo se ve dvou šestičlenných skupinách na jeden set. Po zápasech ve skupinách následovaly zápasy o konečné umístění. Vítězové skupin hráli o první místo, druzí ve skupině o třetí místo atd. Všechny výsledky jsou ve fotogalerii. Konečné pořadí ale nakonec zůstalo stejné jako loni. První místo obsadil Pavel Křižka, když ve finále porazil Radka Řiháčka 6:2. Třetí skončil Richard Dvořák, který po boji zvítězil 7:6 nad Romanem Bílkem.

I přes drobné dešťové přeháňky počasí turnaji přálo a nebylo tak nesnesitelné vedro jako například den před turnajem. Díky patří nejen sponzorům, kteří zajistili věcné ceny pro všechny účastníky turnaje, ale i těm hráčům, kteří se jakkoliv podíleli na zdárném průběhu turnaje. Už nyní se těšíme na 28. ročník, který by se měl uskutečnit v sobotu 29. 7. 2023.

pxl_20220806_140536649.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 27. ročník Blaník open (2022)

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář