Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. ročník mezinárodního turnaje v mužské čtyřhře 120+

4. 7. 2018

V sobotu 30. června 2018 se konal na tenisových kurtech T. J. Sokol Bojkovice 6. ročník mezinárodního turnaje ve čtyřhře mužů 120+. Tento tradiční turnaj se po roce přestěhoval ze Šumic do Bojkovic.

Hlavní organizátor Karel Koníček pozval celkem 12 dvojic opravdových tenisových veteránů. Ze slovenského Bánova přijelo 7 tenistů, po dvou z Uh. Brodu, Uh. Hradiště, Dolního Němčí, Šumic, jeden z Drslavic a 4 čtyři byli domácí tenisté. Všichni měli nad 60 let a nejstaršímu B. Lerchovi bylo 82 let.

dsc_0420a.jpg

Dvojice byly rozděleny do dvou skupin po šesti. V té věkově starší byli účastníci, kde alespoň jeden z dvojice měl okolo 70 let. Ve skupinách se hrálo každý s každým na jeden set o konečné pořadí. Ze starší skupiny suverénně zvítězila dvojice Chovanec/Bobčík z Dolního Němčí, která neztratila žádný set. Rovněž v mladší skupině všechny své zápasy vyhrála dvojice Masařík/Smrčka z Uh. Brodu. Ale jak řekl organizátor K. Koníček, v tomto pokročilém věku jsou vítězi všichni účastníci. Taky všichni dostali symbolicky stejné ceny.

Za přípravu a organizaci turnaje a za celodenní občerstvení patří velký dík manželům Koníčkovým. Nechť žije 7. ročník, který bude příští rok opět v Šumicích.

Za tenisový oddíl F. Jančařík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář