Jdi na obsah Jdi na menu
 


Družba s oddílem ze slovenského Bánova

10. 1. 2017

I v roce 2016 pokračovala vzájemná družba mezi hráči našeho tenisového oddílu a členy tenisového oddílu z Lokomotivy Bánov u Nových Zámků na Slovensku (více o tomto oddíle na jejich internetových stránkách www.tenisbanov.sk). 

Prvním setkáním byl dne 25. 6. 2016 tenisový turnaj 120+, který se uskutečnil na našich kurtech za účasti dvanácti párů, z toho dva z již zmiňovaného Bánova a rovněž dalšího slovenského páru, tentokráte z družební obce Bojkovic – Trenčianské Turné. V tomto turnaji nakonec zvítězila dvojice Matyáš/Zálešák z Drslavic. Naše dvojice Koníček/Velecký obsadila pěkné třetí místo.

Dne 3. 9. 2016 se uskutečnil na kurtech Lokomotivy Bánov na Slovensku turnaj čtyřher nad 40 let. Tohoto turnaje se zúčastnila naše dvojice Křižka/Koníček, která si nakonec odvezla pohár za vítězství v "turnaji útěchy".

Dva týdny na to byl na Slovensku další turnaj čtyřher, kterého se za náš oddíl zúčastnil opět Karel Koníček, tentokrát s Jirkou Kaplanem. V turnaji se dostali až do finále, kde nestačili na vítěznou dvojici z Trenčianské Turné.

Je jen dobře, že vzájemné kontakty mezi oběma oddíly jsou udržovány a dále rozvíjeny a přátelská atmosféra doprovází veškerá naše společná setkání. Doufejme, že tomu tak bude i v letošním roce 2017.

 

Náhledy fotografií ze složky Bánov rok 2016

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář