Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fed Cup Česko vs. Španělsko 3:2

O víkendu 11. a 12. 2. 2017 se v Ostravě uskutečnilo první kolo Fed Cupu mezi našimi tenistkami a Španělkami. A protože Ostrava je z Bojkovic jen dvě hodiny autem, rozhodli se někteří členové našeho tenisového oddílu (Karel Koníček, Pavel Křižka, Jarda Bachůrek, Petr Pešl) podpořit svými hlasivkami naše děvčata přímo ve vyprodané Ostravar aréně (dříve ČEZ aréna).

V prvním, velmi pěkném zápase, bohužel Barbora Strýcová prohrála se světovou sedmičkou Muguruzaovou 1:2 na sety. Ve druhém duelu naopak naše jednička Karolína Plíšková porazila 2:0 Španělku Arruabarrenaovou, a tak po sobotních dvouhrách bylo celkové skóre nerozhodné 1:1. V neděli proti sobě nastoupily hráčky z první světové desítky Plíšková a Muguruzaová. Karolína po výborném výkonu vyhrála 6:2 a 6:2. Rozhodující třetí bod získala pro naše barvy Barbora Strýcová, která porazila Arruabarrenovou dvakrát 6:4. V závěrečné čtyřhře zvítězily Španělky a korigovaly tak konečný stav na 3:2 pro Češky.

V semifinále se naše tenistky utkají se Spojenými státy, které porazily Německo 4:0. Dubnový zápas se bude hrát na půdě soupeřek, takže tentokrát se bude fandit bohužel jen u obrazovek :-)

 

Náhledy fotografií ze složky FED CUP 11.2.2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář