Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní tenisový turnaj MASTER CUP ve čtyřhře mužů 2023

V sobotu 12. srpna 2023 se uskutečnil na našich kurtech II. ročník tenisového turnaje MASTER CUP, který byl současně 17. ročníkem Mezinárodního tenisového turnaje ve čtyřhře mužů. Hlavní pořadatel turnaje Jirka Rapant zajistil jako již tradičně dokonalý servis hráčů, včetně výborného zvěřinového guláše. Tentokrát byl z kapacitních důvodů zúžen maximální počet účastníků na 16 dvojic, a proto byla velká škoda, že na poslední chvíli zrušily svoji účast dvě dvojice ze Slovenska. Turnaje se tak zúčastnilo 14 párů. 

Páry byly rozlosovány do čtyř skupin, dvě po čtyřech dvojicích a dvě po třech, kde se hrálo systémem každý s každým na jeden set a začínalo se od stavu 1:1. První dvě dvojice z každé skupiny postoupily do čtvrtfinále hlavní soutěže, ostatní dvojice hrály soutěž útěchy.

Ve čtvrtfinále hlavní soutěže se utkaly dvojice Křižka, Rapant – Bednárik, Gör 6:4, Kaplan, Marušák – Smrtka, Červenka 6:4, Častulík, Novák – Richtr, Smetana 7:5, Janeček, Papež – Bachůrek , Pöschl 6:4. V semifinále porazili Křižka a Rapant dvojici Kaplan, Marušák 6:3 a dvojice Častulík, Novák zvítězili nad Janečkem a Papežem 6:2. Ve finále byla šťastnější dvojice Častulík, Novák, kteří porazili domácí dvojici Křižka, Rapant 6:1. V soutěži útěchy zvítězili loňští finalisté celého turnaje Matyáš, Švestka. Všechny výsledky jsou uloženy ve fotogalerii.

Ke spokojenosti účastníků turnaje jistě přispělo nejen krásné letní počasí, ale i vzorná obsluha a bohaté občerstvení po celou dobu turnaje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář