Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní tenisový turnaj MASTER CUP ve čtyřhře mužů

31. 8. 2022

V sobotu 13. srpna 2022 se na našich kurtech uskutečnil 16. ročník mezinárodního tenisového turnaje ve čtyřhře mužů, tentokrát s označením MASTER CUP. Hlavní pořadatelé Karel Koníček a Jirka Rapant zajistili mimo bezchybného servisu hráčům i zvěřinové speciality, a tak nebylo divu, že turnaj byl kapacitně „vyprodaný“ již dlouho před jeho startem. Zúčastnilo se ho celkem 40 hráčů, tj. 20 dvojic (to je maximální počet, který jsou naše kurty schopny pojmout). Kromě hráčů z celého Zlínského kraje se letošního ročníku zúčastnily i čtyři dvojice ze Slovenska.

Páry byly rozlosovány do čtyř pětičlenných skupin, kde se hrálo systémem každý s každým na jeden set, který začínal od stavu 1:1. První dvě dvojice z každé skupiny pak postoupily do čtvrtfinále. V něm se utkali: Kociňák, Mikeska – Smrtka, Červenka 6:3, Švestka, Matyáš – Bureš, Nejedlý 7:5, Častulík, Novák – Masařík, Libra 6:1, Hráček, Trubačík – Kaplan, Marušák 6:3. V semifinále zvítězila dvojice Matyáš, Švestka nad párem Kociňák, Mikeska a Hráček, Trubačík porazili Častulíka s Novákem.

Vítězem turnaje se stal pár Hráček, Trubačík, když ve finále přehráli Matyáše se Švestkou 6:2. V zápase o třetí místo porazili Častulík s Novákem dvojici Kociňák, Mikeska 6:0. V soutěži útěchy (dvojice, které nepostoupily do čtvrtfinále) nakonec zvítězila slovenská dvojice Meravý, Meravý. Všechny výsledky jsou uloženy ve fotogalerii. 

Kromě výborného počasí si hráči velmi pochvalovali i vzornou obsluhu a kvalitu občerstvení. Kladně byly hodnoceny nejen ceny pro vítěze, ale i pro ostatní účastníky turnaje. 

Doufáme, že vysokou laťku, který letošní ročník nasadil, se nám podaří udržet i v dalších letech.

img-20220813-wa0001.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář