Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejstarší tenisový turnaj v Bojkovicích zahájil již třetí dekádu

V sobotu 30.7.2016 se na našich kurtech uskutečnil již 21. ročník tenisového turnaje BLANÍK OPEN. Kromě toho, že tento nejstarší tenisový turnaj v Bojkovicích načal již svoji třetí dekádu byl výjimečný i v jiných ohledech. Bohužel ze zdravotních důvodů se turnaje nemohl zúčastnit Martin Komárek - jediný účastník všech předchozích dvaceti ročníků. Přesto na turnaj dorazil a ujal se alespoň funkce fotografa. Na druhou stranu byla milým překvapením účast Pepy Číhala, který se naposledy zúčastnil stejného turnaje v roce 1999. No, a v neposlední řadě to bylo jubilejní dvacáté vítězství Pavla Křižky na tomto turnaji. 

Turnaje se tedy zúčastnilo celkem 9 hráčů a z důvodu větší regulérnosti se hrálo systémem každý s každým. Celkem čekala na hráče porce 36 zápasů - viz. přiložená tabulka ve fotogalerii. Vzhledem k velkému vedru to bylo opravdu celkem náročné, a to nejen pro hráče, kteří přijeli na turnaj už v pátek z Brna na kole :-) .

Pozitivní je, že zájem o tento turnaj je rok od roku větší, takže už teď se těšíme na další ročník, který se uskuteční v sobotu 29.7.2017 !!! Ve fotogalerii k turnaji jsou i tři fotky z let 1997 a 1998, aby bylo vidět jak šel čas ....

 

Náhledy fotografií ze složky Blaník open - 21. ročník 30.7.2016