Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový turnaj manželů Kuchařových ve smíšené čtyřhře

V sobotu 20. 8. 2016 uspořádali manželé Kuchařovi ze Zlína na našich kurtech přátelský turnaj ve smíšené čtyřhře.  Turnaje se nakonec zúčastnilo 22 hráčů a hráček ze Zlína,  Uherského Brodu, Brumova, Drslavic, Šumic a Bojkovic.  Jelikož původně byl lichý počet hráčů  a hráček, tak byl osloven i náš správce Karel Koníček, aby se turnaje zúčastnil a doplnil tak turnaj na 11 párů.

Co se týká samotné organizace turnaje, pořadatelé udělali novinku a hrálo se na  šest zápasů (každý), s tím že jednotlivé dvojice se losovaly. Vždy se tedy hrálo s jiným partnerem a po skončení se každému sečetli vítězné gamy a tím bylo dáno konečné pořadí.  Náš oddílový kolega měl asi "štěstí na partnerky" a los a všechna svá utkání s přehledem vyhrál a stal se tak vítězem v mužské části turnaje. Nejlepší ženou byla pak Iva Kadlicová z Uherského Brodu.

Turnaj se vydařil jak po organizační stránce, tak po stránce počasí. Dík patří jak pořadatelům za zorganizování turnaje (manželé Kuchařovy za Zlína), tak tradičně  Anežce Koníčkové za obsloužení a žíznivých tenistů. Už nyní se těšíme na příští rok, kdy doufejme bude mít tento zajímavý turnaj své další pokračování. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář