Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový turnaj O pohár starosty města Bojkovic

11. 9. 2018

V sobotu 8. 9. 2018 se uskutečnil na našich kurtech již 18. ročník tenisového turnaje O pohár starosty města Bojkovic ve dvouhře mužů. Turnaje se zúčastnilo celkem 10 hráčů. Paradoxem je, že ani jeden z hráčů nebyl z Bojkovic. Někteří tradiční účastníci z Bojkovic byli bohužel v tomto termínu mimo Bojkovice.

Nepřehlédnutelným faktem je však taky skutečnost, že turnaj má každým rokem vyšší tenisovou úroveň, a proto někteří amatérští hráči z Bojkovic již "mají strach" se tohoto turnaje zúčastnit. Nezbývá doufat, že i oni pochopí, že vyhrát může sice jen jeden, ale důležité je dobře si zasportovat.

Po úvodním proslovu starosty Petra Viceníka byli hráči rozlosováni do dvou pětičlenných skupin. Zde se hrálo systémem každý s každým na jeden set a první čtyři z každé skupiny postoupili do čtvrtfinále. Čtvrtfinálová utkání skončila následovně: Miklas-Libra 6:0, Bachůrek-Bušo 6:1, H. Kaplan-Pöschl 6:1, Krátký-I. Kaplan 3:0 skreč.

V následném semifinále porazil Krátký Honzu Kaplana 6:4 a Miklas Bachůrka rovněž 6:4. Loňský triumf obhájil Milan Miklas po vítězství nad Davidem Krátkým v poměru 6:2. Třetí místo patří Honzovi Kaplanovi, který zvítězil v souboji poražených nad Jardou Bachůrkem 6:3. 

Ceny pro vítěze, na které finančně přispělo město Bojkovice, předal správce tenisových kurtů Karel Koníček, kterému patří rovněž dík za organizaci celé akce. 

Na závěr nezbývá než doufat, že pro příští ročník se najde víc "odvážných" Bojkovjanů, kteří by se tohoto turnaje zúčastnili.

 

Náhledy fotografií ze složky O pohár starosty 2018

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář