Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisový turnaj ve smíšené čtyřhře 2021

V sobotu 29. 5. 2021 se uskutečnil na sokolských kurtech tenisový turnaj ve smíšené čtyřhře. Celkem se ho zúčastnilo 13 dvojic z různých míst Zlínského kraje.

 

nastup-ucastniku-turnaje-tit.-stranka.jpg

Organizátoři turnaje rozdělili účastníky do tří skupin. Ve skupině se hrálo každý s každým. Mezi nejlepších osm párů postoupily nejlepší tři dvojice z pětičlenné skupiny a ze čtyřčlenných skupin dvě nejlepší dvojice a jedna ze třetího místa s lepším skóre.

Dle přihlášených párů bylo těžké hledat favorita, protože někteří účastníci byli na turnaji poprvé.

V semifinále se nakonec potkaly tyto dvojice:

Libra, Moravcová – Matyáš, Brogovská 7:5
Machuča, Malasková – Kotačka, Málková 7:5

Celkovými vítězi turnaje se stali Libra, Moravcová, kteří ve finále porazili v TB pár Machuča, Malasková 7:6 /7:3/. Třetí místo obsadili Kotačka, Málková.

Absolutorium patří všem účastníkům, kteří bojovali na kurtech a kteří vydrželi i drobnou nepřízeň počasí. Dvakrát byl turnaj přerušen kvůli dešti. Poděkování patří také hlavním sponzorům turnaje – firmě Imtradex s.r.o. a manželům Palčíkovým, kteří přispěli pěknými cenami, manželům Hapalovým za domácí maso a klobásky a Božence Soukeníkové za velmi chutné vlastní zákusky. Poděkování patří organizátorům turnaje a manželům Koníčkovým, kteří se starali o občerstvení a o to, aby se všichni účastníci cítili na turnaji spokojeně.

Za tenisový oddíl
František Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky Mixy 29. května 2021

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář