Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tenisté proti Květné i Kyjovu bez výhry

Bojkovští tenisté mají za sebou 5. i 6. kolo soutěže smíšených družstev 2017. Ani v jednom z nich si bohužel nepřipsali výhru, přestože v Květné byli dvakrát velmi blízko.

Zápas 5. kola s Květnou se odehrál v sobotu 20. května. Naši tenisté do něj vstupovali posíleni výhrou nad Slováckem. Ani to jim bohužel nepomohlo, nakonec museli skousnout trpkou prohru 0:9. Nejblíže bodu byl Petr Bušo, který ve svém zápase na úvod nadělil soupeři kanára. Nakonec ale odešel poražen v tiebreaku třetího setu. Šanci na čestný bod pro bojkovský tým měla i dvojice Brogowská/Šimoníková. Na své soupeřky však nestačily ve třech setech. Těsně v neprospěch dvojice Pražan/Bušo skončila i mužská čtyřhra (6:7, 6:7).

O týden později měli Bojkovjané na domácích kurtech šanci na reparát. Utkání s Kyjovem ale dopadlo ještě hůře. V devíti zápasech nevyhráli domácí ani set. Nejblíže byli Petrové Pražan a Pöschl, ani jeden ale neuspěl v tiebreaku. Nejvyrovnanější zápas odehrály Brogowská se Šimoníkovou v ženské čtyřhře, kterou prohrály 5:7 a 4:6.

V pořadí sedmé z celkových devíti utkání odehrají naši tenisté v sobotu 10. června v Bystřici pod Hostýnem. Ta je zatím v soutěži neporažena.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář