Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěchy našeho tenisového deblu v Šumicích.

 Škoda, že většina našich hráčů vidí svou tenisovou činnost jen v pinkání na domácích tenisových kurtech a mnohdy ani neví, že ostatní aktivnější členové se zúčastňují tenisových turnajů i na kurtech jiných oddílů a dokonce i mimo území republiky.

Je třeba vidět nejen dosažené výsledky, ale i tu druhou stránku tzn. obětovaný osobní čas i vynaložené vlastní prostředky. Proto znovu oceňuji partu našich tenistů, která pravidelně jezdí na turnaje do slovenského Bánova a téměř vždy se vrátí s dobrými výsledky-viz nedávný příspěvek.

Pokud se naši členové nedívají na internetové stránky, tak ani nemají přehled o dobrých výsledcích aktivnějších členů. Rovněž je nedobré, že vesměs stále jsou to jedni a titíž členové, kteří jsou ochotni reprezentovat T.J. Sokol Bojkovice mimo domací půdu.

Zřejmě asi mimo pozornost jsou i pěkné výsledky našeho mužského deblu Koníček+Jančařík na letních turnajích v Šumicích. Na turnaje se zde scházejí kvalitní dvojice z okolí uherskobrodska a na posledním turnaji byla i dvojice z Kunovic.

ctyrhry-nad-50-2013-02.jpg

Koncem prvního červencového týdne se konal turnaj bez rozdílu kategorií pod patronátem Pavla Běťáka a z 10 dvojic skončil náš pár na pěkném druhém místě.

Minulou sobotu za tropického vedra uspořádal František Tomanec deblový mužský turnaj 50+, tzn. že každý z hráčů musel mít nad 50 let. Člověk by nevěřil, kolik je v našem blízkém okolí kvalitních tenistů staršího věku. Turnaj se hrál na jednu skupinu, ve které se 7 dvojic utkalo systémem každý s každým. V úporném vedru odehrát 6 jednosetových zápasů bylo pro mnohé na hranici zdraví.

Naše dvojice překonala tropické vedro a turnaj vyhrála, druhé místo obsadila domácí dvojice Tomanec+Kalous, třetí byli Chovanec+Rezek , kombinovaný pár z D.Němčí a Uh. Brodu. 

Za tenisový oddíl FJ