Jdi na obsah Jdi na menu
 


I. ročník Novoroční vycházky do okolí Bojkovic 15. ledna 2022

Tělocvičná jednota Sokol Bojkovice má zájem zvýšit popularitu pěší turistiky pro občany Bojkovic a přilehlých obcí. V současné době organizujeme tři akce, které mají v ročním plánu našeho Sokola pevné zastoupení, a to je Silvestrovská vycházka, Novoroční vycházka, která se bude konat druhou sobotu v lednu nového roku, a Vesele kolem Bojkovic, která se koná zpravidla v měsíci květnu. K těmto třem pravidelným vycházkám chceme přidat ještě další, které budou mít pevné zastoupení v ročním plánu T. J. Sokol Bojkovice.

Jak získají občané podrobnější informace o těchto turistických akcích?

1) Na stránkách T. J. Sokol Bojkovice: Menu-Plán akcí na rok 2022-Turistika-všestrannost-Kontakty-předsedkyně turistického oddílu Božena Křižková mob. 733 209 890

2) Přes průvodce sokolské turistiky a vytyčovatele tras: Pavel Polanský (mob. 736 463 772) a František Jančařík (mob. 734 496 708)

3) Vyhlášením akce místním rozhlasem

4) Na Facebookové stránce Františka Jančaříka a dalším sdílením jeho přátel a příznivců pro ostatní zájemce

5) Cestou mailů a SMS zpráv přes uvedené průvodce, kteří si pravidelné zájemce ukládají do svých kontaktů

V sobotu 15. 1. 2022 se konal I. ročník Novoroční vycházky do okolí Bojkovic. Průvodci připravili lehčí trať do 7 km, která vedla od TISu přes část města Potok, bývalou trať motokrosu, na cestu do Rudimova, vlevo k Červenému kříži, na Ústsko, dál směrem na Záhorovice, na louce vlevo k lesu Štibračky a přes Fučíkovu čtvrť do areálu Sokola.

Celkem se sešlo 19 zájemců, včetně dětí a těch, kteří připravili posezení. Nejmladším účastníkem byla čtyřletá Natálka. Na Sokole nás čekal v uzavřené pergole zapálený krb, opékání pekáčků a příjemné prostředí. Ne všichni se posezení zúčastnili. Protože to byl první ročník, nechybělo ani šampaňské.

Tímto chci poděkovat všem účastníkům, ale i organizátorům a zejména přítelkyni Pavla Polanského, Irence, která s předstihem zapálila krb a starala se průběžně o pohoštění všech zúčastněných. Shodli jsme všichni na tom, že dnešní akce byla pěkná a vydařená. Přispělo k tomu i pěkné počasí. Ať žije druhý ročník! F

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář