Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestrovská vycházka 2017

1. 1. 2018

Vytrvalý déšť od ranních hodin odradil drtivou většinu účastníků tradiční Silvestrovské vycházky pořádané naší tělocvičnou jednotou. Sraz byl jako každoročně v 10 hodin u pošty. Náš předpoklad byl, že se letošní 7. ročník kvůli počasí zcela zruší. Přesto dorazilo 5 odvážných, kteří zvolili zkrácenou variantu trasy po zpevněných komunikacích.

Naše cesta nakonec vedla přes místní hřbitov, kde jsme zapálili svíčku u hrobu jedné ze zakladatelek Silvestrovského pochodu, nedávno zesnulé Markéty Klimentové, a také u hrobu prvního jednatele naší znovuobnovené sokolské jednoty Jardy Blahy. Dále jsme udělali krátkou občerstvovací zastávku na chatě u manželů Věry a Jendy Křižkových ve Žlebech.

Déšť sice v průběhu vycházky téměř ustal, ale i tak nezbývá věřit, že příštímu ročníku bude přát počasí mnohem víc. A to nejenom proto, že by v jeho rámci měla být slavnostně odhalena cedule u "původního" Masarykova dubu. V roce 2018 totiž uplyne 20 let od doby, kdy na jeho místě byl vysazen našimi členy dub nový.

Takže už nyní se těšíme na 31.12.2018 :-) ....

20171231_100321.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář